Behov av vuxenleksaker?

Media är ju större än någonsin i det samhälle som vi lever i. Det finns runt omkring 24 timmar om dygnet om vi så vill. Det går inte att tänka och säga annat än att det kändes enklare förr på många sätt vad det gällde media och informationsteknologi.

Tack vare Internet och sociala medier kan ett budskap spridas som en löpeld, och tack vare det blir nyheter gamla mycket fortare nu än förr. Det gör också att en nyhet måste spridas meddetsamma om man vill vara först med den som nyhetsredaktion. Vilket också leder till att det lättare blir fel, misstag och att viss kommunikation tolkas på annat sätt än att det var tänkt från ursprungskällan.

Vi lever i en värld där ”alternativa fakta” har nyligen blivit ett begrepp och det pekar på ett problem med dagens media. Det finns så många källor och så många kanaler att det svårare att veta vad som är sant eller inte. En reaktion på det blir att folk drar sig undan och söker sig till det som känns tryggt. Det som är tryggt är oftast det som är traditioner, vanor och det som är välbekant sedan länge.

Vi går tillbaka till de absolut basala behoven som mat, dryck och att spendera tid med personer som står oss nära. Helt enkelt saker som har att göra med njutning i någon utsträckning. Behovet av njutning och enkelheten av att få tag på saker via nätet är förmodligen orsaker till uppsvinget av vuxenleksaker vad det gäller konsumtion och det vi spenderar pengar på.

Det finns självklart många fördelar med vuxenleksaker, speciellt om du är singel. Du kan få njutning utan för den skull behöva hjälp av någon annan, och det är med yttersta logik det säkraste sex som man kan tänka sig. (Jag kan rekommendera en riktigt bra webbshop), där man hittar bra grejer till bra priser. Media kan absolut sägas både ha fördelar och nackdelar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *