Hjälp att välja affärsystem

Jag sysslar ju som bekant mest med media av olika slag, dock så har jag ju alltid gjort det med hjälp av datorer på olika sätt. ”Gammelmedia” har aldrig intresserat mig i någon större utsträckning utan jag var tidigt ute med att förstå att internet och datorer är vägen att gå när det gäller denna biten. Detta har gjort att jag genom åren har jobbat väldigt mycket med datorer på olika sätt, ett tag jobbade jag till och med extra hos ett företag som installerade kassaapparater och olika affärssystem. Dom köpte kassasystem från ICG Nordic bland annat. Det blev lite jobb med konsultation inom affärssystem och logistiksystem och så vidare, det lärde jag mig mycket på. Min favorit var Pyramid som affärssystem, det tyckte jag var riktigt bra. Så häromdagen när min kompis frågade om hjälp att välja affärssystem så hade jag många tips och infallsvinklar, och jag rekommenderade Pyramid. Jag vet ju att när det krånglar så kommer han ändå ringa mig och be om hjälp och där det väl lika bra att det är ett system som jag kan från början.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *