Jag har hittat min favorit hos L.BRADOR

I mitt yrke behöver jag speciella arbetskläder. Jag har en bra och generös arbetsgivare som låter mig köpa det jag behöver på egen hand så jag har alltid bekväma kläder, till skillnad från de stackare som måste bära det som de blir tilldelade av sina arbetsgivare. Ofta så brukade jag att handla en jacka här, ett par byxor där, en regnjacka på ytterligare ett annat ställe. De funkade väl hyfsat, men jag tycker nog att det är betydligt enklare nu när jag hittat ett märke som fyller alla mina önskemål.

Vi är alla olika och lika på så många sätt

Jag ser ut som jag gör och får leva med det. Det gör att en del märken och modeller är lite för korta eller för långa, för vida eller för trånga. Detta gäller ju inte bara mig såklart, men nu har jag hittat l.brador och hittills har allt passat min kroppstyp.

Brett utbud för alla krav och önskemål

Arbetsbyxor och en överdragsjacka är ju lite mer förlåtande, och där kör jag med deras modeller 1842 och 433, men det som gladde mig allra mest var att deras skor är som gjorda för mina fötter. Arbetsskor kan vara ett gissel och jag har ofta haft värk i ben och fötter när skorna varit fel, men här sitter skorna som gjutna. Det var efter ett besök hos skokedjan fotriktigt som jag fick min första L.BRADOR produkt och den känslan som skorna gav mig, fick mig att söka mer info online. Då visade det sig att de har ett i princip komplett utbud på arbetskläder. Numer finns det både sandaler och täckta skor med tåhätta och spiktramp skydd, långkalsonger och undertröjor av samma märke i grov entrén. Vinterjackan och överdragsbyxorna väntar tålmodigt på vintern och att åter komma i bruk. En rejäl vinteroverall till mig och en till hustrun kan de också erbjuda, så när vintern kommer är vi klara för snöskoterfärd i Östersund. Klä er riktigt och njut av livet.