Gummistövlar för alla tillfällen

Efter en riktig härlig sommar styr vi nu mer stormsteg mot hösten. Hösten är en årstid jag lärt mig att fullkomligt älska på senare år. Naturen med alla sina vackra färger och luften som aldrig har känts mer ren och klar, speciellt en solig höstdag när man klär på sig en varmare jacka, solbrillor och sätter sig ute med en varm kopp kaffe. Tyvärr är det ju dock inte alltid vi får en höst med de där soliga krispiga dagarna utan vi måste även rusta oss mot regn och vind som kanske är mer vanligt för årstiden. Framför allt måste jag rusta barnen som är ute och faktiskt leker oavsett om det är sol eller regn och rusk.

Gummistövlar för både finare tillfällen och för lek i regn och rusk

I år tänker jag faktiskt införskaffa flera åtminstone gummistövlar åt barnen så vi slipper släpa dom fram och tillbaka mellan förskolan och hemmet varje gång. Har letat på internet en hel del efter gummistövlar barn då jag skulle vilja köpa ett par som är lite finare och kanske två par som de kan ha ute och leka i.

Jag hittade faktiskt ett par med blommor på som jag tänker är riktigt fina att ha om man ska i väg på något speciellt. Jag såg även att det fanns massor av stövlar i olika fina färger så som knallröda och gammelrosa. Till pojken fanns det till och med ett par stövlar med dödskallar på, han kommer tycka dom är så häftiga! Något jag uppskattar lite extra är att stövlarna är designade med reflexer på, vilket får barnen att synas bättre under dessa mörka årstider som nu väntar.

Oavsett regn och rusk så ser jag väldigt mycket fram emot alla turer i skogen tillsammans med barnen för att plocka svamp och fika tillsammans bland granarna. Regnet når ju inte riktigt igenom tät skog så då är det perfekt att ta skydd under granarna med en kopp kaffe eller varm choklad, såklart rustade i våra nya fina gummistövlar.