Knipkulor

Vad i hela friden är knipkulor för något? Första gången jag hörde det var av en kompis. Vi kanske var i 20-års åldern och jag hade nog aldrig förstått vitsen med att använda sexleksaker vilket nog inte många gjorde på 90-talet. Jag måste erkänna att bara tanken på att behöva prata om det var lite jobbigt och själv hade jag knappt ens varit inne i någon sexbutik. Tänk vilken skillnad det blev sedan när internet kom (herregud vilken gammal stofil jag är) och allting, inte bara sexleksaker, blev väldigt tillgängligt med ens. Nu kunde ju vem som helst ”titta” utan att behöva skämmas eller gå med expediten i hälarna medan man klämde på massagestavar eller fnissade åt knulldockor.

Geishakulor som knipkulor?

Min kompis som var först och väldigt tidig med att använda knipkulor innan ens andra visste att det fanns, hade innan hon testade knipkulor använt geishakulor. Men det blev ingen jättebra erfarenhet då en av kulorna fastnade så hon inte fick ut den på ett bra tag. Hon hoppade upp och ner i hopp (fyndigt va) om att kulan liksom skulle ramla ur av tyngdkraften eller nåt. Hon försökte ”gräva” fram den, det var väl mindre kul för henne och hon gav upp det ganska snabbt. Jag vill minnas att när hon väl slutade att försöka så intensivt, så ramlade kulan ur tack vare att hon förmodligen slappnade av då. Inget att testa för mig kan jag lugnt säga. Men jag tror inte att hon använde dom som knipkulor utan mer för att förstärka orgasmen.

Varför använda knipkulor?

Medan geishakulor används för njutnings skull under samlag, så används knipkulor för att stärka bäckenbottenmuskulaturen. Till exempel efter en graviditet då musklerna kan vara slappa. Vill du ha ett bra sexliv så är det viktigt att träna upp musklerna i bäckenbotten igen så du kan fortsätta få orgasmer. Med hjälp av kulorna så lär du dig att knipa så att du stärker upp muskulaturen igen.